Agrár Ágazat: A Béker-Váz Kft. töretlenül tesz eleget megbízóinak

Sokan már leéltek jó néhány évtizedet, de most egy teljesen új élethelyzetet tapasztalnak meg, amely minden ember életét érinti. Mert bár a kimenetelét és veszélyességét illetően megoszlanak a vélemények, ám a vírushelyzetben hozott szabályokhoz kisebb-nagyobb mértékben mindenkinek alkalmazkodnia kell.

Mezőhír: A Béker-Váz Kft. töretlenül tesz eleget megbízóinak

Sokan már leéltek jó néhány évtizedet, de most egy teljesen új élethelyzetet tapasztalnak meg, amely minden ember életét érinti. Mert bár a kimenetelét és veszélyességét illetően megoszlanak a vélemények, ám a vírushelyzetben hozott
szabályokhoz kisebb-nagyobb mértékben mindenkinek alkalmazkodnia kell.

Agrár Ágazat: A lehetősége adottak...

Ez év elején már sok tekintetben körvonalazódtak, hogy mely területek milyen támogatásra számíthatnak. Ebben az évben is sok pályázati lehetőség van a mezőgazdaságok számára. Többek között támogatásokat lehet elnyerni terület- és állatalapú jogcímeken. Kiemelt figyelmet kap az állattenyésztés, például az állattartó telepek korszerűsítésére is írtak ki pályázatokat.

Mezőhír: A lehetőségek adottak…

Már sok tekintetben körvonalazódtak a támogatási lehetőségek, terület- és állatalapú jogcímek, kiemelt figyelmet kapott az állattenyésztés, az állattartó telepek korszerűsítése.

Agrár Ágazat: Továbbgondolva...

Cégünk már a szerződés megkötése előtt is nagy hangsúlyt helyez a személyes egyeztetésekre.

Agrár Ágazat: Karácsonyi üdvözlet

Kívánunk az alábbi idézettel minden kedves leendő és jövőbeli partnerünknek és a lap olvasóinak áldott békés boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet!

Mezőhír: Karácsony 2019

A Béker-Váz Kft. töretlen építési kedvvel tekint a következő új évre is. Kívánunk az alábbi idézettel minden kedves leendő és jövőbeli partnerünknek és a lap olvasóinak áldott békés boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet!

Mezőhír: Több évtizedes csarnoképítési tapasztalat

A Béker-Váz Kft. jelenlegi ismertségét az évek során megépített projektek sokaságának köszönheti.

Mezőhír: Továbbgondolva…

Cégünk már a szerződés megkötése előtt is nagy hangsúlyt helyez a személyes egyeztetésekre.

Agrár Ágazat: Manapság az árral és a minőséggel lehet versenyezni!

Ha nincs és nem volt minőség, legközelebb hogyan várhatnánk árajánlati megkereséseket? A cég marketingre is fordít költségeket – ezúton is megköszönjük az újságban való folyamatos hirdetési lehetőséget, a cikk megírásával pedig kifejezhetjük és közvetíthetjük alapvető céljainkat –, de nagyon sok esetben szájról-szájra terjedve kapunk újabb és újabb kivitelezési felkéréseket.

Mezőhír: Különleges kihívások

A legtöbb felkérésünk alapvetően a mezőgazdaság területéről érkezik. Állattartó épületek, géptárolók és szénatárolók megépítésére adnak ügyfeleink megbízást, de érkeznek hozzánk egyedi kérések is, melyeket szintén örömmel teljesítünk, hiszen ezek a szaktudás agytornái. A már megépített egyedi szerkezetek azok, amelyekre mindig emlékszünk, hiszen itt igazán fontos az alapos csoportmunka.

Agrár Ágazat: Mert a 100. – mint mindig – jutalmat érdemel!

Legyen Ön a századik elégedett partnerünk!
Igen, közeledünk a 100. projektünkhöz! A Béker-Váz Kft. 2011. július 6-án alakult, a cég 8 éve működik ezen a néven, de a kft.-t több évtizedes múltra visszatekintő mérnöki gárda működteti

Mezőhír: Legyen Ön a századik elégedett partnerünk!

Igen, közeledünk a 100. projektünkhöz! A Béker-Váz Kft. 2011. július 6-án alakult, a cég 8 éve működik ezen a néven, de a kft.-t több évtizedes múltra visszatekintő mérnöki gárda működteti.